Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magazinok képes leírás - Lakás-kultúra.tlap.hu
részletek »

Magazinok - Lakás-kultúra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakaskultura.tlap.hu » Magazinok
Keresés
Találatok száma - 5 db
3D Lakberendezés

3D Lakberendezés

A 3D lakberendezés egy számítógépes látványtervezéssel támogatott lakberendezési ötleteket, lakásfelújítási tippeket és egyéb a lakáskultúrához kapcsolódó témájú cikkeket bemutató portál, mely az alábbi linksorban található külön tematikus aloldalakat is tartalmaz. Lakáskultúra, lakberendezés blog, klubszoba, fürdőszoba, lakberendező program, LED lámpabolt, bútor shop, szakkönyvek. Külön figyelmet érdemel a Lakberendező program oldal, ahol az új megoldásokra, tervező és 3D grafikákkal foglalkozó oldalakra, technikai hírekre hívja fel a figyelmet a magazin.

Bútor és lakberendezés

Bútor és lakberendezés

Bútor és lakberendezés - ez a butor.pro témája. Minden, amit az otthonunk lakhatóvá tételével kapcsolatban tudni érdemes, itt megtalálja. Rendezzük be a fürdőszobát, hálószobát, nappalit, előszobát - nem gond. Ápoljuk bútorainkat. Válasszuk ki az ágyat, szekrényt, kanapét, fotelt és minden egyéb bútort. Berendezési tárgyaknál az egyik legfontosabb szempont, hogy a kiválasztott bútorok harmonizáljanak a falak, padló, mennyezet színével, a burkolatok anyagával, és így megteremtsék az elérni kívánt hangulatot. Igaz viszont, hogy néha épp az egymást ütő stílusok egyidejű használata is különleges hatást érhet el. Pl. egy rusztikus stílusú helyiségben jól hathat néhány modern, egyszerűbb vonalvezetésű berendezési tárgy: ez kiemeli a rusztikus stíluselemeket, és felhívja magára figyelmet. Következő fontos szempont, bár kicsit furcsán hangzik, de a megvenni kívánt bútorok, egyéb tárgyak mérete. Ez főként kis lakásoknál okozhat gondot, ahol egyébként is nehezebben férünk el, pláne, ha még telezsúfoljuk mindenféle berendezési tárggyal. Persze, érthető, hogy nagyon tetszik mondjuk egy dohányzóasztal formája, de végig kell gondolni, illik-e a szobába, nem nyomja-e agyon a helység többi bútorait, nem hat-e furcsán. Nem lehet mindent egyszerre beszerezni, amibe beleszerettünk.

Lakáskultúra online

Lakáskultúra online

A nagymúltú Lakáskultúra Magazin online portálja izgalmas, új, érdekes enteriőröket mutat be, tanácsokat ad lakberendezéshez, dekorációhoz, belsőépítészethez, kertépítéshez, udvar és egyéb terek elrendezéséhez.

Ötletmozaik

Ötletmozaik

Az online ötletmagazin a lakásfenntartáshoz, lakberendezéshez, lakásfelújításhoz, házépítéshez, kertfenntartáshoz, lakásdejorációhoz, barkácsoláshoz ad ötleteket, folyamatosan megújiló tartalommal, keresőkkel, aktuálos kérdésekkel és válaszokkal.

Praktika Magazin

Praktika Magazin

A Praktika Magazin online változata sosk-sok érdekes ötlettel a lakberendezés, a hobbiművészet, a díszítő technikák világából. A tartalomból: Kézművesség Virágkép szövés A szövés egy leegyszerűsített változatával mutatós fali díszt készíthetünk színes mezei vagy kerti virágokból, leveles ágakból, borostyánból, vadszőlőből, fűfélékből. Családban Kagylóhéj ékszerek Különleges ékszerkollekciót készíthetünk néhány régi, varrósdobozból előkerült gyöngyház kabátgombból vagy egy-két újonnan vásárolt darabból. OTTHONUNK Tanulósarok nagylányoknak A szeptemberi tanévkezdéshez jó lendületet adhat, ha a megunt tanulósarkunkat divatos mintázatú, pasztellszínű kiegészítőkkel újítjuk fel. Ez a színválasztás és mintavilág leginkább a középiskolás és az egyetemista lányok számára lehet vonzó.

Tuti menü